Villanybárány-parakütyü

Megmondom a frankót: gőzöm nincs miről fog ez szólni. csak ihajjacsuhajja. mert az jó. Dizájnon meg dolgozom. Addig default. hihihi.

Baleset

2008.05.09. 18:30 trx

Nokérem.


Itt ez a vidijó. Igazából csak annyi, hogy ezt nem (így) kellett volna megosztani. Nomeg igazából ezt a verziót nem is nagyon kéne, de sajnos a közösségi oldalak legnagyobb hátránya, hogy az emberek az egyszerű használat miatt nagyjából szarnak bele, hogy mit csinálnak, csak csinálják, mert akkor majd kapnak csillagot meg miegyéb.



Válasz az első kommentre: túlélte. hihetetlen, mi?


Jakérem, és csókoltatom az indavideós moderátortársaságot a legalja bombereikkel együtt. Úgy döntöttem csakazéris kommentálom a videókat. :D


No, megyek kocsmába.


ps: Azért Predator88 ne érezze most magát emiatt rosszul (csodálkoznék, ha emiatt lenne a kicsi lelkének rossz), egyszerűen arról van szó, hogy rossz változathoz nyúlt. Ha már még egyszer felpakolja, amit már valaki felpakolt valahova, akkor a tisztességes verziót kéne.

Szólj hozzá!

Címkék: bomber fika

A bejegyzés trackback címe:

https://paranoidandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr90461703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása